test

informatie & leveringsvoorwaarden

Leverings informatie & voorwaarden


Producten en diensten


Percussive-music.nl is een uitgever van bladmuziek voor slagwerkgroepen, welke via deze website zijn te bestellen. Binnen de catalogus is deze muziek te herkennen aan een prijsvermelding, en een ‘bestel’ knop binnen de product informatie.


Daarnaast promoot percussive-music.nl bladmuziek welke rechtstreeks via de betreffende componist/arrangeur te verkrijgen is. Voor deze muziek dient percussive-music.nl lauter als catalogus, waardoor deze werken niet rechtstreeks via percussive-music.nl zijn te bestellen. U wordt door een ‘contact’ knop binnen de product informatie in contact gebracht met de componist/arrangeur in kwestie.


Levertijd


De levertijd van de door percussive-music.nl uitgegeven bladmuziek is 3 tot 5 werkdagen, met uitsluiting van bijzondere omstandigheden en/of feestdagen. Indien er bijzondere omstandigheden zijn, wordt u hier zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.


Verzendkosten


De verzendkosten bedragen €4,50 binnen Nederland. Bij bestellingen boven €75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor leveringen buiten Nederland zijn de verzendkosten op aanvraag.


Gebruik van de door percussive-music.nl aangeboden partituren


De aangeboden bladmuziek is uitsluitend te gebruiken voor één (1) individu, of één (1) vereniging. Bij gebruik door meerdere verenigingen dient er een aansluitend aantal sets besteld te worden. Verspreiding (bijv. door een bibliotheek) en/of doorverkoop van de aangeboden bladmuziek is niet toegestaan.


Disclaimer


Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. percussive-music.nl spant zich in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Percussive-music.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Percussive-music.nl is niet verantwoordelijk voor bestanden en/ of websites van derden waarnaar op deze website wordt verwezen.